🎉🎉🎉NU BLIR VI EN TILL!!!🥳🥳🥳

Vi är så glada att kunna berätta för er att f.r.o.m 3/6 kommer Marina Lindberg att finnas hos oss på HundtrimStugan och erbjuda sina tjänster. Marina har drivit Tassa På Hundcenter i 10 år som hon nu lämnar över till nya ägare. Marinas nya företag som kommer att finnas hos oss heter Tass Om Hand och kommer att erbjuda er hundtjänster inom:

🐾Hundfrisör
🐾Hundpsykolog-problemutredningar, rådgivningar, privatträningar.
🐾Kursverksmhet- privat/gruppträning, coachning, förträningar.
🐾Föreläsningar/Workshops
🐾Assistanshundsverksamhet
🐾SMART Hundutbildning
🐾Kloklippning på drop-in och bokning

Marina är även verksam och anställd inom Svenska Service-och Signalhundsförbundet (SoS) där under även i SMART Hundutbildning. Där kombineras Marinas två grogrunder – Hund och Människors möjlighet till lika värde.
En viktig grundsten i Marinas “hunderi” är att arbeta med kärleksfulla och positiva, belöningsbaserade metoder, där det hela bygger på ömsesidigt förtroende och kommunikation. Kompetens, trygghet ,smarta lösningar och non-violence är starka ledord som färgar Marina och hennes arbetsmetoder. Och allta dessa värdegrunder är något vi på Hundtrimstugan delar med Marina.
Marina har skaffat sig utbildning med och utav likasinnade, bygger nätverk och fortsätter att utveckla sina kunskaper.
Ni som kommer till Marina och Tass Om Hand, kommer med olika önskemål och något du alltid kan lita på är att ni ska alltid känna er trygga i att ni och er hund tas emot med kärlek, trygga händer och bred kunskap.

F.r.o.m 3/6 utgår Marina ifrån HundtrimStugan och vi ser alla fram emot vårt samarbete!
Vi delar alla samma värdegrunder i vår grundsyn och med våra olika kompetenser samlar vi en stark grogrund för att erbjuda ER det bästa inom hund!

Bokningar i trimmet görs på 0454-10400
Marina når ni på mobil: 073-62 63 475

🎉🎉🎉NU KÖR VI!!!!!🥳🥳🥳

 

Leave a Reply