Nu söker vi dig som är utbildad hundfrisör med minst 2-års erfarenhet och som vill arbeta som “din egen”. Du älskar hundar och jobbar med positiva metoder, är glad, lugn och noggrann i ditt arbete.

Vi på Hundtrimstugan erbjuder nu en plats i vårt lilla gäng, där du hyr in dig i våra lokaler som egenföretagare under minst 3 dagar i veckan. Hundtrimstugan är ett modernt hundtrim mitt i centrala Karlshamn i nyrenoverade lokaler med stort kundunderlag. Vår filosofi är ge våra kunder en lugn och skön stund i vårt trim. Vi är väldigt noggranna i vårt arbete och arbetar endast med positiva metoder. Idag arbetar Lea – grundaren utav Hundtrimstugan och hundfrisör sedan många år i vårt trim. I trimmet arbetar även Alexandra, blivande hundfrisör, som går en lärlingsutbildning hos Hundtrimstugan. Till trimmet finns också en butik och reception där Mia arbetar med att hjälpa vår kunder. I butiken erbjuder vi hundprodukter där vi fokuserar på naturliga,miljövänliga och hållbara produkter med bra kvalité.

Känns det som en spännande möjlighet? Berätta lite om dig själv och maila oss på info@hundtrimstugan.se

Eller har du andra frågor? Tveka inte att höra av dig till oss på mail eller 0454-1040

    

Leave a Reply