Hey alla kära kunder!

Hoppas ni har haft en härlig Jul med familj och vänner? Vi har lite nyheter från oss här på HundtrimStugan!

 

Som några av er redan vet, ska vår mycket älskade Mia sluta på HundtrimStugan. Efter två roliga och spännande år hos oss har hon tagit det svåra beslut att gå vidare och från det 3/2 kommer ni att hitta henne på ICA Maxi i Asarum. Vi kommer att saknar henne så mycket men önskar henne ett stort lycka till i sin nya adventur!

 

Från och med den 8/2 kommer vi att erbjuda drop in kloklippning varje lördag mellan Kl10.00 och Kl13.30. Så nya drop kloklippningstider är:

Tis, ons & tors Kl16-17 (som vanligt)

Lör kl10-13.30

 

Lärlingstider!

Nu finns det tider hos vår duktiga lärling Ida.

Vi söker snälla hundar som är vana att gå till frisören.

Allting går precis som vanligt, men tar lite längre tid. Det är 20% rabatt på alla av Idas klippningar så passa på att boka. Alla snälla vovvar är välkomna!

Kontakta oss på mail eller 0454-10400 för att boka.

 

Valpkurs!

Ge både dig och din valp en extra bra rivstart på ert långa, härliga liv tillsammans!

På Tass om Hands kurser ligger fokus på att det ska vara roligt att lära – och gott

Kursen riktar sig till valpar från 12 veckors ålder men har faktiskt ingen övre gräns! Eftersom det inte spelar någon roll hur gammal man är om man missat att lägga den stabila grunden man behöver för att kunna få bra och hållbara resultat.

Varannan måndag med start 24/2 (5tillfällen)

 

Det finns även möjlighet att hänga på grundkurs i VILTSPÅR!

I denna kursen lär vi oss grunderna i hur man lägger viltspår, (spårutformning, blod och klöve) och vi lägger spåren tillsammans. Vi går också igenom lämplig utrustning för hund och förare.

 

Mer nyfiken?

Läs mera på http://www.tassomhand.se

 

 

Glöm inte att det flesta av våra fantastiska produkter finns även att beställa hem via vår webshop http://www.hundbutiken.com. Betala enkelt med Klarna eller Swish!

 

Önskar er en härlig vecka!

HundtrimStugan!

Leave a Reply